dilluns, 3 de setembre del 2018

Inscripcions obertes per a la tercera edició!

La tercera edició de la Marató de Boumort tindrà lloc el 27 d'Octubre de 2018 a Organyà i transcorrerà pels indrets més emblemàtics de la zona i de la Serra de Boumort. Dues curses de diverses distàncies (Marató - 45 km i Mitja Marató - 23 km) i una caminada de marxa nòrdica de 14 km, a més del Petit Boumort i les curses per a la mainada, donaran a conèixer aquest meravellós entorn de cérvols i boscos de pins, justament després de la brama.

Vídeo de Jordi Espar

La Serra de Boumort és un Espai d'Interès Natural Nacional d'una riquesa faunística impressionant que forma par de la Reserva Nacional de Caça del Boumort. Cérvols, isards, galls fers, cabirols, daines, voltors, trencalossos o àguiles conviuen en aquesta immensa serra de bellesa extraordinària.

La brama del cérvol és el seu estendard. Un dels més grans espectacles naturals que ens ofereix el nostre país. Una competició després de la competició. En acabar la brama s'iniciarà la Marató de Boumort, la tercera edició d'una cursa per muntanya que promet emocions fortes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada